- Uncategorized

Π.Δ. 58/2024 Αλλαγή Κατηγορίας Λ/Σ Παλαιόχωρας και Λ/Σ Χώρας Σφακίων.

Δημοσιεύτηκε σήμερα το Π.Δ. 58/2024 (ΦΕΚ 163 Α΄), με το οποίο τροποποιείτε το Π.Δ. 11/2021. Με την έκδοση του, έγινε η πολυπόθητη αλλαγή κατηγορίας από την 4η στην 3η για τους Λιμενικούς Σταθμούς Παλαιόχωρας και Χώρας Σφακίων.

Με αυτό τον τρόπο αναγνωρίζεται η ιδιαιτερότητα των περιοχών Παλαιόχωρας και Χώρας Σφακίων, όπου με υποστελέχωση η οποία αγγίζει το 50%, καλούνται να σηκώσουν το διαρκώς αυξανόμενο βάρος των μεταναστευτικών ροών, ενώ παράλληλα δίνει την δυνατότητα να τοποθετούνται στελέχη από παραγωγικές σχολές.

Μετά από δύο χρόνια συνεχούς προσπάθειας η εξέλιξη αυτή μας ικανοποιεί και ελπίζουμε να αποδώσει θετικά για τις Υπηρεσίες μας ενώ παράλληλα ελπίζουμε να αναγνωριστεί το συντομότερο η ανάγκη αλλαγής κατηγορίας και για τον Λ/Σ Αγίας Γαλήνης που πληροί τα ίδια κριτήρια.

Ως Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια την ικανοποίησή μας και τις ευχαριστίες μας, σε όλους όσους βοήθησαν, ο καθένας από την πλευρά του, για αυτό το σκοπό και για την αμέριστη και καθοριστική υποστήριξή τους από την πρώτη στιγμή της όλης διαδικασίας.

   Τέλος θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την βελτίωση των εργασιακών συνθηκών, τον εκσυγχρονισμό των υλικοτεχνικών υποδομών και των μέσων των Λιμενικών Αρχών που εκπροσωπούμε, όντας βέβαιοι ότι θα σας έχουμε δίπλα μας, συμπαραστάτες και αρωγούς των προσπαθειών μας.

Για το Δ.Σ.

           Ο Πρόεδρος                                   Ο Γενικός Γραμματέας

ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ Βασίλειος                      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *