- Ανακοινώσεις

Μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης από την Ε.Π.Λ.Σ. Δυτικής Κρήτης

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, πραγματοποίησε εθελοντική συγκέντρωση διαφόρων ειδών (τρόφιμα, είδη ρουχισμού, παιχνίδια κ.α.), για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, αλλά και του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Χαλέπας Χανίων « Κύτταρο Χαλέπας », στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

    Στο πλαίσιο αυτό, το προσωπικό των Υπηρεσιών των Νομών Χανίων και Ρεθύμνης, ανταποκρίθηκε άμεσα και προχώρησε στην εθελοντική προσφορά ειδών, συγκεντρώνοντας μεγάλες ποσότητες τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών.

    Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν στις 17 και 18 Δεκεμβρίου 2020, από αντιπροσωπεία μελών της Ένωσης μας.

    Οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες και τα μέλη του συλλόγου « Κύτταρο Χαλέπας » εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές στο προσωπικό των Υπηρεσιών της Ένωσης μας.

    Παρόμοιες φιλανθρωπικές δράσεις που προβάλλουν το κοινωνικό πρόσωπο των μελών μας και αναδεικνύουν την ευαισθητοποίηση τους, θα ακολουθήσουν και στο μέλλον.

    Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης σας ευχαριστεί όλους και σας εύχεται, Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχισμένο και δημιουργικό το Νέο Έτος.

                                                             Για το Δ.Σ.

                  Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γενικός Γραμματέας

  ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ Βασίλειος                       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *