- Uncategorized

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

   Σας γνωρίζουμε ότι μετά από ενημέρωση που είχαμε από το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείο Χανίων, τροποποιήθηκε η διαδικασία που προβλέπεται για την χρησιμοποίηση των φιαλών αίματος που προσφέρουν τα μέλη μας .

   Πλέον απαιτείται η συγκατάθεση σας για την απόδοση του, σε περίπτωση ανάγκης και ως εκ τούτου οι αιμοδότες θα πρέπει να επικοινωνείτε με το τμήμα αιμοδοσίας των Γενικών Νοσοκομείων Χανίων και Ρεθύμνης προκειμένου να διατίθεται η ποσότητα αίματος που απαιτείται.

   Για να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση της όλης διαδικασίας παρακαλείσθε όλοι όσοι στο μέλλον προσφέρετε αίμα υπέρ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης με αριθ. μητρώου 13942, να ενημερώνετε τον διαχειριστή-υπεύθυνο εξορμήσεων του Σ.Ε.Α. της Ένωσης μας Ανθ/ρχο Λ.Σ. ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ Κων/νο, στο τηλ. 6972026754.

   Υπενθυμίζεται ότι για αιμοδοσία προς την Ένωση μας προβλέπεται χορήγηση άδειας τεσσάρων (4) ημερών ενώ διαφορετικά δύο (2) ημερών.

   Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, με την προτροπή να γίνουν όλοι συστηματικοί αιμοδότες καθώς μόνο η ύπαρξη ικανού αριθμού συνειδητοποιημένων τακτικών αιμοδοτών μπορεί να εξασφαλίσει επάρκεια αίματος τόσο σε κανονικές όσο και σε έκτακτες συνθήκες.

Να είσαι εκεί για τον Άλλο. Δώσε Αίμα. Μοιράσου τη Ζωή.

Για το Δ.Σ.

             Ο Πρόεδρος                                           Ο Γενικός Γραμματέας

ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ Βασίλειος                      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *