- Uncategorized

Διάθεση νεότευκτου περιπολικού σκάφους στο Κ.Λ. Χανίων.

Ως Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια την ικανοποίησή μας στον Υ.Ν.Α.Ν.Π. κ. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ Ιωάννη, που υλοποιεί άλλη μια δέσμευσή του προς τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κάνοντας πραγματικότητα ένα ανικανοποίητο πάγιο αίτημα των στελεχών που υπηρετούν στα Χανιά, εγκρίνοντας την διάθεση ενός από τα νεότευκτα περιπολικά σκάφη κατηγορίας Α1 στο Κ.Λ. Χανίων.

   Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο κ. ΚΛΙΑΡΗ Θεόδωρο για την αμέριστη και καθοριστική υποστήριξή του από την πρώτη στιγμή της όλης διαδικασίας, αλλά και σε όλους όσους βοήθησαν, ο καθένας από την πλευρά του, για αυτό το σκοπό.

   Το ανωτέρω σκάφος θα ενταχτεί στη δύναμη των περιπολικών σκαφών της Ν. Κρήτης, καλύπτοντας το κενό που είχε δημιουργηθεί με την απόσυρση του Π.Π.Λ.Σ. 015 από το 2014, ενισχύοντας τα μέγιστα την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα στην αστυνόμευση, πρόληψη και καταστολή κάθε παράνομης πράξης στον θαλάσσιο χώρο, της επιτήρησης των θαλασσίων συνόρων μας καθώς και την εξασφάλιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας.

   Τέλος θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για τον εκσυγχρονισμό των υλικοτεχνικών υποδομών και των μέσων των Λιμενικών Αρχών που εκπροσωπούμε και την εξασφάλιση των βέλτιστων εργασιακών συνθηκών για το προσωπικό, όντας βέβαιοι ότι θα σας έχουμε δίπλα μας συμπαραστάτες και αρωγούς των προσπαθειών μας.

Για το Δ.Σ.

             Ο Πρόεδρος                                   Ο Γενικός Γραμματέας

ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ Βασίλειος                      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *