- Uncategorized

Ε.Π.Λ.Σ. Δυτικής Κρήτης: Ένταξη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο άρθρο 54 του Ν.4662/2020 !!!

Η Ένωση μας πρώτη είχε υποβάλλει ερώτημα (Ε.Π.Λ.Σ. Δυτικής Κρήτης: Ερώτημα για την εξαίρεση των Υπηρεσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από την παροχή υλικής συνδρομής από τις Περιφέρειες) με τις προτάσεις της και είχε ζητήσει να εξεταστεί η δυνατότητα, ώστε να αποκατασταθεί η άνιση μεταχείριση και να συμπεριληφθεί και το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο άρθρο 54 του Ν.4662/2020.

Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας, κατόπιν της δημοσιεύσεις του Ν.4937 (ΦΕΚ Α’ 106/ 02-06-2022) Άρθρο 16, σύμφωνα με το οποίο τροποποιείται, το άρθρο 54 του Ν.4662/2020 (ΦΕΚ Α’ 27/07-02-2020), βάση του οποίου εντάσσεται και το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στην ανωτέρω ευεργετική νομοθετική διάταξη.

Σύμφωνα με την ανωτέρω διάταξη, πλέον θα μπορούν να καλυφθούν λειτουργικές – Υπηρεσιακές ανάγκες όπως συντηρήσεις, επισκευές, μεταποιήσεις κτηρίων, οχημάτων, πλωτών μέσων, εγκαταστάσεων και εξοπλισμού, προμήθεια υλικών, αναλωσίμων, καυσίμων, καθώς και κάθε άλλου είδους ή παροχής υπηρεσιών, από τους Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού, και θα διευκολυνθεί η επίλυση προβλημάτων των Υπηρεσιών που συναρτώνται με την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Για το Δ.Σ.

              Ο Πρόεδρος                                           Ο Γενικός Γραμματέας

ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ Βασίλειος                        ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *