- Uncategorized

Ε.Π.Λ.Σ. Δυτικής Κρήτης: Δικαστική διεκδίκηση καταβολής αναδρομικών για τα έτη 2021 και 2022.

Σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια των αγωγών που είχαν κατατεθεί το έτος 2020 και αφορούσαν την καταβολή διαφορών για τα έτη 2018, 2019, 2020 από την μη ορθή εφαρμογή των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας, αναμένουμε τις δικαστικές αποφάσεις εντός των επόμενων μηνών.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν, μέσω της άσκησης νέας αγωγής την καταβολή των διαφορών που προκύπτουν και για τα έτη 2021 και 2022. 

Η Ένωση μας ήρθε σε συνεννόηση με το Δικηγορικό γραφείο του κ. Σκάλκου Δημήτρη για την δικαστική διεκδίκηση των αναδρομικών που μας αναλογούν με κόστος 15 ευρώ για όσους επιθυμούν να το πράξουν.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα επιλέξουν να αποστείλουν την αγωγή τους μέσω της Ένωσης μας, θα πρέπει μέχρι την Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2023, να έχουν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα γραφεία της Ένωσης μας και να αποστείλουν στα e-mail:  skaldim@yahoo.gr , skalkos4@gmail.com άμεσα το συνημμένο έντυπο υπόδειγμα ¨Ατομικά Στοιχεία Στελέχους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.¨ συμπληρωμένο με τα ατομικά στοιχεία τους και υπογεγραμμένο από αυτούς.

Σας επισυνάπτουμε ενημερωτικό σημείωμα του Δικηγορικού γραφείου του κ. Σκάλκου και τα απαραίτητα έντυπα που πρέπει να συμπληρωθούν ώστε να αποσταλούν.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:

Για το Ν. Χανίων

Κατσικανδαράκης Βασίλης (Πρόεδρος)  6947209025

Κωνσταντινίδης Βασίλης (Γεν. Γραμματέας)  6946643052

Για το Ν. Ρεθύμνου

Παττακός Άκης (Αντιπρόσωπος Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.) 6 976676699

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γενικός Γραμματέας

ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ Βασίλειος                                   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *