- Uncategorized

Βαθιά θλίψη και οδύνη για τη ναυτική τραγωδία ανοικτά της Πύλου.

Το Δ.Σ. της Ένωση μας μετά το πέρας του τριήμερου πένθους που κηρύχθηκε η Χώρα μας για την ανείπωτη ναυτική τραγωδία ανοικτά της Πύλου, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την βαθιά θλίψη και οδύνη για τον χαμό τόσων ανθρώπινων ζωών.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά θυσιάζονται άνθρωποι, οι οποίοι στην προσπάθεια αναζήτησης ενός καλύτερου αύριο έπαιξαν την ζωή τους κορώνα γράμματα, θύματα εγκληματικών δικτύων που στο βωμό του κέρδους η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία.

Ως Ένωση θέλουμε να σταθούμε στην υπερπροσπάθεια, σωματική και ψυχική του κατέβαλαν όλα τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και ιδιαίτερα των πλωτών μέσων που από την πρώτη στιγμή έσπευσαν για την διάσωση των ναυαγών, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά, ότι πάνω από όλα προέχει η προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Ιδιαίτερα θέλουμε να μεταφέρουμε τον Σεβασμό και την Υπερηφάνεια, όλων των συναδέλφων μας προς τα έμπειρα στελέχη των δύο πλωτών μέσων της περιφέρειας μας (Π.Π.Λ.Σ. 920 & Π.Λ.Σ. 149) καθώς και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή καταβάλλοντας υπεράνθρωπη προσπάθεια, βάζοντας πάνω από όλα το καθήκον και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τους διακρίνει για την παροχή βοήθειας και τη διάσωση πολυάριθμων ναυαγών όπως εξάλλου έχουν πράξει δεκάδες φορές στο παρελθόν μέχρι και σήμερα. Με Υπερηφάνεια και Σεβασμό.

 Για το Δ.Σ.

               Ο Πρόεδρος                                      Ο Γενικός Γραμματέας

ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ Βασίλειος                        ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *