- Uncategorized

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε σήμερα τον αναπάντεχο χαμό του εξαίρετου φίλου και συναδέλφου Ανθυποπλοιάρχου Λ.Σ. ΑΛΥΓΙΖΑΚΗ Εμμανουήλ, μία είδηση που αδυνατούμε να πιστέψουμε, που είναι τόσο άδικη και που γέμισε με θλίψη τις καρδιές όλων των συναδέλφων.

Ο Μανώλης υπηρετούσε σε όλη του την θητεία ως μάχιμος Διπλωματούχος Μηχανικός σε πλωτά της Δωδεκανήσου και τα τελευταία δύο χρόνια στο Π.Λ.Σ. – 149 του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, όπου διακρίθηκε εκτός των υπηρεσιακών του προσόντων, για το ήθος του και τον εξαιρετικό χαρακτήρα του, άριστος συνάδελφος και οικογενειάρχης, που αφήνει πίσω την αγαπημένη του σύζυγο και τα δυο παιδία του 9 και 12 ετών.

Η οικογένεια του Λιμενικού Σώματος, σήμερα γίνεται φτωχότερη και ιδιαίτερα η οικογένεια των υπηρετούντων στα πλωτά μέσα, χάνοντας άλλο ένα δικό της παιδί.

Το Δ.Σ της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια, κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια και στους οικείους του και αποφάσισε ομόφωνα:

Την παρουσία του Δ.Σ στην νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος, να καταθέσει στεφάνι στην μνήμη του, να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην οικογένεια.

Καλό ταξίδι Μανώλη…

Για το Δ.Σ.

           Ο Πρόεδρος                                   Ο Γενικός Γραμματέας

ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ Βασίλειος                      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *