- Uncategorized

Ε.Π.Λ.Σ. Δυτικής Κρήτης: Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Λ/Χ Ρεθύμνου και ενημέρωση των συναδέλφων

Εθιμοτυπική επίσκεψη και ενημέρωση των συναδέλφων για τις εξελίξεις που μας αφορούν, παράλληλα με τις δράσεις που αναμένεται να ακολουθήσουν στο προσεχές διάστημα, πραγματοποίησε το Προεδρείο της Ένωσής μας την 03-07-2020 στο Λ/Χ Ρεθύμνου, κατά τη διάρκεια της οποίας είχαμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στο νέο κτίριο που στεγάζεται το Λ/Χ Ρεθύμνου και πραγματικά αποτελεί πρότυπο Λιμενικού καταστήματος που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και συνθήκες που απαιτούνται τόσο για το προσωπικό όσο και για τους συναλλασσόμενους πολίτες.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Λιμενάρχη Ρεθύμνου Πλωτάρχη Λ.Σ. Καστρινάκη Κωνσταντίνο, παρουσία και του Υπολιμενάρχη Ρεθύμνου Υποπλοίαρχο Λ.Σ. Παττακό Κυριάκο (Αντιπροσώπου στην Ομοσπονδία της ΠΟΕΠΛΣ), τον οποίο συγχαρήκαμε για τις ενέργειες του για την επίλυση του κτιριακού προβλήματος τόσο του Λ/Χ Ρεθύμνου όσο και του Λ/Σ Αγ. Γαλήνης.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους συναδέλφους μας, όπου συζητήθηκαν και ανταλλάξαμε απόψεις, για τα τρέχοντα θέματα που τους απασχολούν με το σημαντικότερο να είναι ο αυξημένος αριθμός αποσπασμένων, πράγμα που δυσχεραίνει – επιβαρύνει το έργο τους στην Υπηρεσία τους αλλά και στον οικογενειακό τους προγραμματισμό.

Τέλος ακολούθησε ραντεβού και με την πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνου Κα Κουτσαλεδάκη Ειρήνη η οποία μας ενημέρωσε για τα τρέχοντα θέματα (χερσαία λιμενική ζώνη – διαχείριση μαρίνας κτλ), την ευχαριστήσαμε για τη συνδρομή της και της ζητήσαμε να συνεχίσει όπως μέχρι σήμερα πράττει να είναι αρωγός των προσπαθειών του Λ/Χ Ρεθύμνου.

Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους για τη φιλοξενία και για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε και από την πλευρά μας θα πιέσουμε προς πάσα κατεύθυνση για την επίλυση των προβλημάτων τους.

                                                                               Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γενικός Γραμματέας

ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ Βασίλειος                          ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *