- Ανακοινώσεις

Ε.Π.Λ.Σ. Δυτικής Κρήτης: Συνάντηση με τη βουλευτή Χανίων κ. Ντόρα Μπακογιάννη

Συνάντηση πραγματοποίησε χθες 17-07-2020 αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσής μας, με την βουλευτή Χανίων κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια ενημέρωσης της κ. Μπακογιάννη πάνω στα κυριότερα θέματα – προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό της Περιφέρειάς μας, και της επιδόθηκε σχετικό υπόμνημα.

Συγκεκριμένα τέθηκαν προς συζήτηση όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν το προσωπικό, με ιδιαίτερη έμφαση στο κτιριακό πρόβλημα του Κ.Λ. Χανιών και τον προβληματισμό μας για την εξέλιξη των εργασιών αλλά και την ανεπάρκεια του συγκεκριμένου κτιρίου να καλύψει τις ανάγκες του προσωπικού και της Υπηρεσίας.

Συζητήσαμε διεξοδικά για την επιτακτική ανάγκη αποκατάστασης των οργανικών θέσεων των Υπηρεσιών Χανίων και Ρεθύμνου, στα πλαίσια εφαρμογής του Ν.4676/2020 ώστε να αμβλυνθούν οι δυσχερείς συνέπειες που μας επέβαλε ο Λιμενικός ¨Καλλικράτης¨ και έχουν φέρει στο όρια των αντοχών του το προσωπικό.

Επίσης εκτός των άλλων, τέθηκε και η ανάγκη υλοποίησης – εκτέλεσης της Α.Π. :2121.1- 3/76062/17/25-10-2017 Διαταγής ΥΝΑΝΠ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΔΕΜ1ο που αφορά την διάθεση του Π.Α.Θ. 070, που θα αναβαθμίσει στο μέγιστο το επιχειρησιακό έργο της περιφέρειάς μας.

Την ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον που μας επέδειξε και είμαστε σίγουροι για τη θετική της ανταπόκριση στην επίλυση των προβλημάτων που της θέσαμε.

                                                           Για το Δ.Σ.

               Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γενικός Γραμματέας

ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ Βασίλειος                       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *