- Uncategorized

Πρόσληψη 105 Δ.Π.Γ.-Δ.Μ.Γ. – Αναγνώριση προσφοράς πληρωμάτων !!!

Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας, σχετικά με την προκήρυξη πρόσληψης 105 διπλωματούχων Πλοιάρχων – Μηχανικών απευθείας κατάταξης, μια δέσμευση της ηγεσίας μας που είχε εξαγγελθεί πρώτη φορά κατά την συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί με την Ένωση μας (εδώ) και που θα καλύψει μέρος των μεγάλων αναγκών που υπάρχουν στην στελέχωση με προσωπικό των πλωτών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ωστόσο θεωρούμε ότι πρέπει άμεσα να ληφθεί μέριμνα και να δοθούν κίνητρα στα στελέχη των πλωτών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς υπάρχει η αίσθηση, ότι η πολιτεία δεν αναγνωρίζει εμπράκτως την προσφορά τους, με συνέπεια την μειωμένη επιθυμία παραμονής τους σε αυτά.

Η αναγνώριση διπλών ετών, η αύξηση της ημερήσιας αποζημίωσης περιπολιών, η επαναφορά του ορίου ηλικίας παραμονής, και η αποκατάσταση της αδικίας προς τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ (διπλωματούχους Πλοιάρχους – Μηχανικούς ), που προέρχονται από την σχολή Λ/Φ  και η Υπηρεσία, τους χρησιμοποιεί και τους τοποθετεί ως Πλοιάρχους –  Μηχανικούς, χωρίς να έχουν καμία αναγνώριση, βαθμολογική ή οικονομική, θα επιφέρουν θετικά αποτελέσματα και θα αποκαταστήσουν ηθικά τα προαναφερόμενα στελέχη.

Για το Δ.Σ.

     Ο Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας

ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ Βασίλειος           ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *