- Uncategorized

Στέγαση Λ.Σ. Παλαιόχωρας – Λ.Σ. Χώρας Σφακίων – Κ.Λ. Χανίων !!!

Θετικά νέα είχαμε σήμερα 22 Ιουνίου 2022, μετά το πέρας της συνεδρίασης της Λιμενικής Επιτροπής από τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων κ. Βιριράκη Δημήτριο, ο οποίος μας ενημέρωσε για την πορεία των εργασιών που έχουν γίνει σχετικά με την υλοποίηση της κατασκευής των δύο νέων λιμενικών καταστημάτων για τον Λ/Σ Παλαιόχωρας και Λ/Σ Χώρας Σφακίων.

Επίσης ενημερωθήκαμε για τις ενέργειες του Λ.Τ.Ν.Χ. σχετικά με την αναβάθμιση του Α΄ ορόφου και της προσθήκης νέου κτιρίου για ανάγκες του Κ.Λ. Χανίων.

Όπως μας γνωστοποιήθηκε, έγινε άλλο ένα βήμα προς την υλοποίηση των εξαγγελιών του κ. Υ.ΝΑ.Ν.Π. (βλέπε εδώ) όσο και του κ. Γ.Γ.Λ.Λ.Π. (βλέπε εδώ) με την έγκριση από την Λιμενική Επιτροπή του Κτιριολογίου και της χρηματοδότησης των λιμενικών καταστημάτων Λ/Σ Παλαιόχωρας και Χώρας Σφακίων ώστε να προχωρήσει η διαδικασία κατασκευής τους.

Η Ένωση μας ευχαριστεί τον κ. Βιριράκη για την ενημέρωση και για τις ενέργειες που έχει καταβάλει από την μεριά του.

Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε και να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, έως ότου ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός και οι εξαγγελίες, που έχουν να κάνουν με την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων της περιφέρειας μας, για την βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος όλων των συναδέλφων μας.

  Για το Δ.Σ.

             Ο Πρόεδρος                                        Ο Γενικός Γραμματέας

ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ Βασίλειος                      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *