- Uncategorized

Συγκέντρωση Ε.Π.Λ.Σ. Δυτικής Κρήτης !!!

Η Ένωση μας πραγματοποίησε χθες 14 Ιουλίου 2022 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την καλοκαιρινή της συγκέντρωση στην ταβέρνα του Π.Β.Κ. στο Μαράθι.

Με την συμμετοχή σας, στηρίξατε την προσπάθεια μας να δυναμώσουμε και να αναπτύξουμε τις φιλικές και ανθρώπινες μεταξύ μας σχέσεις και να περάσουμε μια όμορφη βραδιά, προκειμένου να ξεφύγουμε από την εργασιακή πίεση και τα καθημερινά προβλήματα.

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. και δοθείσης της ευκαιρίας, δόθηκε τιμητική πλακέτα στον αγαπητό συνάδελφο, Επικελευστή Λ.Σ. ΜΠΟΛΟΥΔΑΚΗ Παναγιώτη, σε αναγνώριση της προσφοράς του και την ανάδειξη του ήθους και των ιδανικών που πρεσβεύει ως στέλεχος του Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. με την συμμετοχή του στους «Πανελλήνιους αγώνες ποδηλασίας δρόμου» και στο «FESTOS EUROPEAN PARACYCLING CUP 2022» για άτομα με αναπηρία, ως πιλότος με το αγωνιστικό τμήμα ποδηλασίας του Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με αναπηρίες ΑΡΊΩΝ Χανίων καθώς και για την τιμητική 3η θέση που κατέλαβε. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την συμμετοχή σας καθώς επίσης και το          «Οινοποιείο Πνευματικάκη» την «Πατεράκης Family»  την «Villa Papadosifos» την «Villa Iasonas» και το «Εργαστήρι Κοσμημάτων Πνευματικάκης Μιχαήλ» την συνεχή στήριξη και την συνδρομή τους προς την Ένωση μας, με την διάθεση των προϊόντων τους και τις προσφορές τους. 

Για το Δ.Σ.

              Ο Πρόεδρος                                           Ο Γενικός Γραμματέας

ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ Βασίλειος                        ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *