- Uncategorized

Ε.Π.Λ.Σ. Δυτικής Κρήτης: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.κ. Ιωάννη Παππά.

Συνάντηση του προεδρείου της Ένωσης μας με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.κ. Ιωάννη Παππά, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, στο περιθώριο της επισκέψεως του, στο Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.

Κατά την διάρκεια της, θέσαμε στον κ. Υφυπουργό τα κυριότερα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό της περιφέρειας μας και του επιδώσαμε σχετικό υπόμνημα, όπου αναφέραμε αναλυτικά, το σύνολο των διεκδικήσεων μας.

Ο κ. Υφυπουργός επέδειξε έντονο ενδιαφέρον για ενημέρωση και πραγματοποιήθηκε ένας γόνιμος διάλογος, κατά την διάρκεια του οποίου αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων μας.

Ιδιαίτερα αναγνωρίστηκε από τον κ. Υφυπουργό η ανάγκη αλλαγής κατηγορίας των Υπηρεσιών του Λιμενικού Σταθμού Παλαιόχωρας, του Λιμενικού Σταθμού Χώρας Σφακίων και του Λιμενικού Σταθμού Αγίας Γαλήνης στα πλαίσια της ίσης και δίκαιης αντιμετώπισης των Υπηρεσιών μας.

Αναφερθήκαμε στις ελλείψεις προσωπικού των Υπηρεσιών και των Πλωτών μέσων της περιφέρειας μας και την ανάγκη κάλυψης των κενών οργανικών θέσεων, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες.

Επίσης συζητήθηκε μεταξύ άλλων και η ανάγκη να ξεπεραστούν κάποια γραφειοκρατικά θέματα, ώστε να επισπευτούν οι διαδικασίες για την κατασκευή των νέων Λιμενικών καταστημάτων Παλαιόχωρας και Χώρας Σφακίων καθώς και η ενεργειακή αναβάθμιση του πρώτου ορόφου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων.

Ο κ. Υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια μας και ότι επιθυμεί την αγαστή συνεργασία μεταξύ μας, ενώ μας διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Τέλος του ευχηθήκαμε καλή δύναμη στο έργο του, τον ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον που μας επέδειξε και είμαστε σίγουροι για την θετική του ανταπόκριση στην επίλυση των προβλημάτων που του θέσαμε.

Για το Δ.Σ.

           Ο Πρόεδρος                                   Ο Γενικός Γραμματέας

ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ Βασίλειος                      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *