- Uncategorized

Συνάντηση Ε.Π.Λ.Σ. Δυτικής Κρήτης με την Διοικήτρια της 7ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Συνάντηση με την Διοικήτρια της 7ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  Πλοίαρχο Λ.Σ. Χασιώτη Δήμητρα πραγματοποίησε την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023  το Προεδρείο της Ένωσης μας, στο περιθώριο της επισκέψεως της στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, μας δόθηκε η ευκαιρία να θέσουμε όλα τα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό που στελεχώνει τις υπηρεσίες των Ν. Χανίων και Ρεθύμνης.

Μεταξύ άλλων συζητήσαμε τα προβλήματα που έχουν προκύψει λόγο των αυξημένων ροών Π.Ε.Π. στα νότια παράλια της περιφέρειας μας, την υποστελέχωση των Υπηρεσιών μας, την διαχρονική αδυναμία στελέχωσης με διπλά πληρώματα των πλωτών μας μέσων καθώς και την ανάγκη αλλαγής στην 3η κατηγορία των Λ/Σ Παλαιόχωρας, Σφακίων και Αγίας Γαλήνης, επιδίδοντας παράλληλα σχετικό υπόμνημα.

Η κυρία Περιφερειάρχης αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων μας και από την μεριά της δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, για την προώθηση των αιτημάτων μας, έχοντας γνώμονα πάντα τον κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από την αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και την βελτίωση των εργασιακών συνθηκών του προσωπικού.

Την ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον που μας επέδειξε και ευελπιστούμε για την θετική της ανταπόκριση στην επίλυση των προβλημάτων που της θέσαμε.

Για το Δ.Σ.

           Ο Πρόεδρος                                   Ο Γενικός Γραμματέας

ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ Βασίλειος                      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *