- Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση αναφορικά με την ίδρυση νέας πρωτοβάθμιας Ένωσης Λιμενικών Κρήτης.

   Mε αφορμή την από 13-11-2020 ανακοίνωση της  Ε.Π.Λ.Σ. Ανατολικής Κρήτης, αναφορικά με την ίδρυση νέας πρωτοβάθμιας Ένωσης Λιμενικών Κρήτης, ενημερώνουμε τα μέλη μας, αλλά και τα στελέχη που υπηρετούν στην Κρήτη ότι:

   Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης μας, που εκπροσωπεί τους Νομούς Χανίων και Ρεθύμνης, προέκυψε από πρόσφατη εκλογική διαδικασία (Ιούνιο 2020), με συμμετοχή του 99% των μελών της, αποδεικνύοντας την αποδοχή και την συσπείρωση που υπάρχει ανάμεσα στους συναδέλφους μας στην περιοχή μας αλλά και την δυναμική της.

   Απέναντι σε αυτό και ανεξαρτήτως προσώπων, οι πληροφορίες για ίδρυση μιας νέας συνδικαλιστικής «ένωσης», εγείρουν απορίες εάν δημιουργήθηκε αυτοβούλως ή υποκινείται από τρίτους.

   Όσο καλοπροαίρετα και αν είναι τα μέλη που θα την απαρτίζουν, θεωρούμε ότι δεν είναι αναγκαία, καθώς το μόνο που θα επιτύχει είναι να φέρει το προσωπικό σε διχασμό και αδικαιολόγητες πιθανόν και κακοπροαίρετες συγκρίσεις, που θα οδηγήσουν στην διάσπαση και την αποδυνάμωση του συνδικαλισμού στο Σώμα με γνωστά από την ιστορία αποτελέσματα, εκτός και αν είναι αυτός ο σκοπός τους.

   Οι Ενώσεις μας πρέπει να στραφούν προς το μέλλον και να συνεχίσουν δυναμικά ΔΙΠΛΑ, στον συνάδελφο, προσβλέποντας στο καλύτερο για όλους.

   Οφείλουμε να μείνουμε προσηλωμένοι στους στόχους και στις θέσεις μας που βασίζονται στην προάσπιση του δικαίου και δεν μπορούμε να υποκύψουμε σε όσους επιθυμούν να εξασθενίσουν ή να ακυρώσουν αυτό το θεσμό, όμως σε κάθε περίπτωση ο «δρόμος» για δοκιμασίες είναι ανοικτός, και σε αυτόν όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας.

                                  Για το Δ.Σ.

             Ο Πρόεδρος                                               Ο Γενικός Γραμματέας

ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ Βασίλειος                      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *