- Ανακοινώσεις

Επισκέψεις Ε.Π.Λ.Σ. Δυτικής Κρήτης στο Λ/Χ Ρεθύμνου, στον Λ/Σ Αγίας Γαλήνης και το Ν/Γ 519.

Επισκέψεις στο Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, στον Λιμενικό Σταθμό Αγίας Γαλήνης και το Ν/Γ 519, πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης μας, στα πλαίσια της συνδικαλιστικής της δράσης, με σκοπό την ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας.

    Κατά τις συζητήσεις που είχαμε ενημερωθήκαμε από τους συναδέλφους και συζητήσαμε μαζί τους σχετικά με την ανάγκη αύξησης της οργανικής δύναμης του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου και του Λιμενικού Σταθμού Αγίας Γαλήνης σύμφωνα με το άρθρο 22 του Ν. 4676/2020 που δίνει την δυνατότητα αποκατάστασης των οργανικών τους θέσεων, λαμβάνοντας υπόψη τις πραγματικές Υπηρεσιακές ανάγκες.

    Ενημερωθήκαμε για τους εντόνους προβληματισμούς των στελεχών ενόψει της επικείμενης εφαρμογής του ΠΔ 11/2021 (ΦΕΚ 21Α/2021), «περί μεταθέσεων» ενώ συζητήθηκαν και θέματα σχετικά με τις πρόσφατες διαταγές που αφορούν, στη δήλωση τόπου προτίμησης και την  γνωστοποίηση των κοινωνικών κριτηρίων.

    Επίσης ενημερωθήκαμε σχετικά με την ολοκλήρωση προσεχώς, του έργου της επέκτασης, συντήρησης και επισκευής του κτιρίου, στο οποίο στεγάζεται ο Λιμενικός Σταθμός Αγίας Γαλήνης ενώ εκφράστηκε η ανάγκη ενίσχυσης του Λιμενικού Σταθμού με νεότερο πλωτό.

    Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους για την φιλοξενία και τον εποικοδομητικό διάλογο που είχαμε.

Για το Δ.Σ.

           Ο Πρόεδρος                                   Ο Γενικός Γραμματέας

ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ Βασίλειος                      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *