- Uncategorized

Συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες των συσσιτίων της Ι. Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου και της Ι. Μ. Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, όπως πέρυσι έτσι και φέτος, θέλοντας να εδραιώσει τις δράσεις που προβάλλουν το κοινωνικό πρόσωπο των μελών της και αναδεικνύουν την ευαισθητοποίηση τους, πραγματοποίησε εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου και της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, στέλνοντας για άλλη μια φορά το μήνυμα της έμπρακτης αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν στις 20 και 21 Δεκεμβρίου 2021, από αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης μας.

Οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες μας εξέφρασαν, τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές στο προσωπικό των Υπηρεσιών της Ένωσης μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το προσωπικό των Υπηρεσιών των Νομών Χανίων και Ρεθύμνης που ανταποκρίθηκε και προχώρησε στην εθελοντική προσφορά, συγκεντρώνοντας μεγάλες ποσότητες τροφίμων και να τους γνωρίσουμε ότι η ανταπόκρισή τους μας δίνει τη δύναμη για να συνεχίσουμε.

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης σας ευχαριστεί όλους από καρδίας και σας εύχεται, Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχισμένο και δημιουργικό το Νέο Έτος

  Για το Δ.Σ.

                  Ο Πρόεδρος                                  Ο Γενικός Γραμματέας

  ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ Βασίλειος                       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *